• Facebook Black Round

© 2016 by Beata Parokai

Tel: +36 (30) 940 0913

Betegút támogatás

Az EGÉSZség felé vezető utat ugyan mindenkinek magának kell bejárni, de nem feltétlenül egyedül.

A betegút menedzsment első két és legfontosabb eleme a prevenció és az öngyógyítás.

A betegút szervezés nehézségei

 

Sok betegség, egészségügyi probléma esetében azonban elkerülhetetlen az orvosi beavatkozás (is), akár műtét, akár átmeneti gyógyszeres kezelés formájában.

Személyes tapasztalataim is azt mutatják, hogy a magyar egészségügy útvesztőiben nem egyszerű kiigazodni és eredményesen boldogulni. A hosszú várakozási idő, a nem mindig megfelelő tájékoztatás és körülmények, az orvos és ápolóhiány mind nehezítő körülmények, amelyek próbára teszik a betegek türelmét, hitét és bizalmát is.

Ezen embert próbáló körülmények között sok esetben a legnagyobb problémát a beteg számára az elveszettség, magányosság érzése jelenti, egyedül van, nincs támogatása, nincs akire számíthat a betegút szervezésében aki tanácsot ad neki a szükségletei meghatározásában, a megfelelő ellátás megtalálásában, aki figyelemmel kíséri az ellátásának a minőségét és igény esetén kapcsolatot tart a családjával is.

 

Én ebben tudok és szeretnék támogatást nyújtani neked, vagy a számodra fontos családtagodnak, szüleidnek, gyermekednek.

Távol vagy beteg szerettedtől?

 

Tudom, hogy milyen érzés, amikor az ember a mindennapi munkája és kötelezettségei mellett nem tud elég időt szakítani arra, hogy minőségi támogatást nyújthasson beteg szerettei számára, előfordul, hogy nem az idő, hanem a távolság akadályozza ebben, mert példának okáért éppen tartósan külföldön tartózkodik. Gyakori az az eset is, amikor önmaga betegsége okoz az embernek olyan lelki megterhelést, hogy nem marad ereje arra, hogy határozottan képviselje a betegjogait és a lehető legjobb minőségű ellátást "harcolja ki" önmaga számára.

Én azt vállalom, hogy igény esetén a betegségek lelki hátterének feltárása és gyógyítása mellett, de annak mellőzésével is, ha arra nem tartasz igényt, megkeresem számodra vagy a beteg szeretted számára a legjobb és legkönnyebben elérhető kórházak, rendelők vagy magánrendelők szakembereit és időpontot egyeztetek velük. A betegség diagnosztizálásától kezdve ott leszek melletted, ellátom a betegút szervező funkciót. A neked leginkább megfelelő szolgáltatót kutatom fel és megszervezem a szükséges ellátást számodra.

Keressél bátran, ha kérdésed van vagy egyszerűen csak szeretnél többet megtudni a fenti lehetőségről!

Szeretettel várom a hívásodat!

Első lépésként felajánlok egy

30 perces ingyenes telefonos konzultációt,

amelynek során személyes benyomást szerezhetünk egymásról, és meg tudjuk beszélni, hogy miben és hogyan tudnék én segíteni

A nyár elején egyik családtagunknál hörgődaganatot diagnosztizáltak, áttéttel. Sajnos az elhelyezkedése miatt nem műthető, sugárkezelés sem lehetséges, a beteg kora miatt pedig nem ajánlatos a kemoterápia.

A család teljesen kétségbe esett. Beátának köszönhetően most az ország legjobb orvosai próbálják betegünket egy kísérleti programban. Reményeink szerint ez az új – a tb által még nem elismert és nem támogatott- célzott kezelés sokat fog szerettünk állapotán javítani. Nagyon köszönjük, Beáta!

Sz. V. Erika

"Legszebb, mit embernek ember megadhat,
ha gondterhes arcon mosolyt fakaszthat."