• Facebook Black Round

© 2016 by Beata Parokai

Tel: +36 (30) 940 0913

"Merni, hogy azt tegyem, amit szeretek - ahelyett, hogy mindig a biztosat választanám." 

Karrier coaching

A karrierünkkel, a munkákkal való elégedettségünket nagymértékben befolyásolja azt, hogy mennyire érezzük magunkat boldognak, kiegyensúlyozottnak a mindennapi életünkben.

A készségeid, az erősségeid csak akkor tudnak kibontakozni igazán, ha azt csinálod, amit szeretsz, ha megtaláltad vagy megteremtetted a szenvedélyednek megfelelő állást. A munka, amelyben nem élheted meg önmagad, kimerít, hosszú távon pedig kiéget.

Járd a saját utadat, legyél jó vezető!

A vezetői készségeid is csak akkor tudnak érvényesülni, ha a saját utadon vagy, ha felfedezted a saját értékeidet, amik inspirálnak téged, és ezáltal te is automatikusan inspirálsz másokat. Miért? Mert magadat választod!

Egy vezető dolga nem az, hogy megpróbáljon hasonlítani más jónak mondott vezetőkhöz, hanem az, hogy megvalósítsa a saját álmait, mert abban van az egyensúlya. A jó vezetőnek a saját élete az üzenete.

A karrier coaching egy jövő és megoldás orientált fejlődési folyamat.

 

Támogat téged abban, hogy tudatosabbá válj a karrier céljaidat illetően, a gondolkodásmódodban, az értékeid és erőforrásaid felismerésében, a döntési stílusodban, és az érzelmeid kezelésében. Segít sikeresnek maradni, vagy adott esetben felelősséggel felvállalni a váltást a fejlődésedet tovább már nem szolgáló, neked inkább szenvedést mint boldogságot okozó pozícióból.

Karrierváltás

 

A karrierváltás mindig egy lelkileg megterhelő folyamat. A külső változás belső átalakulással is jár, akkor is ha tudatos, és akkor is ha nem várt változásról van szó. Sok esetben megváltozik az egyénnek a környezetéhez és az önmagához való viszonya, a gondolkodásmódja, a viselkedése, az érzelmi állapota.

A karrier coaching ülés során empatikus, bizalomteljes légkörben beszélgetünk és tárjuk fel a továbblépésed lehetőségeit. Inspiráló, támogató kérdésekkel irányítom rá a figyelmedet a fejlődési lehetőségeidre és adottságaidra, hiszen mindenki rendelkezik azzal a tudással és erőforrással, amely szükséges a céljai eléréséhez, csak fel kell ismernie azokat. Meg kell tanulni hinni és bízni önmagunkban, mert mihelyst felhagyunk önmagunk negatív megítélésével, elkezdjük meglátni az értékeinket, és többé már nem az elbukás, hanem a siker kerül a fókuszunkba.

"Az élet egyikünk számára sem könnyű, de nincs semmi baj, ha az embernek van kitartása, s főleg önbizalma. Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és azt a valamit bármi áron is el kell érnünk."​​

Első lépésként felajánlok neked egy

30 perces ingyenes telefonos konzultációt,

amelynek során személyes benyomást szerezhetsz rólam, és meg tudjuk beszélni, hogy miben és hogyan tudnék segíteni Neked

Pályakezdőknek

 

A karrier coaching nem csak a munkatapasztalattal rendelkezőknek nyújt segítséget, hanem a pályakezdő, tapasztalattal még nem rendelkező fiataloknak is, akiket sem a jelenlegi oktatási rendszer, sem a munkaerő piac nem arra inspirál, hogy felismerjék és megéljék az erősségeiket, a tehetségüket, felfedjék a valós személyiségüket. Önéletrajz sablonok, motivációs levél formátumok és betanult szövegek jelentik számukra a karrierútjuk kezdetét, amelyekkel sem hitelesek nem tudnak lenni, sem a figyelmet nem tudják felhívni magukra. Az első sikertelenségek és csalódások pedig könnyen önértékelési zavarokba torkollhatnak.

Ha bizonytalan és tanácstalan vagy, nem tudod, hogy merre indulj el a neked megfelelő, sikert jelentő munka felé, ha elveszettnek érzed magad az álláskeresés útvesztőiben, a pályázatok, személyiségi tesztek, állásinterjúk világában, keressél bátran!

Állásinterjú

 

Segítek neked stabilizálni az önbizalmadat, megtalálni az értékeidet és a kompetenciáidat. Megtanítalak önazonos pályázati anyagot készíteni, és felkészítelek az állásinterjúra magyar és angol vagy francia nyelven is.

Szia Beáta!

Nehéz szavakba önteni a hétvégi érzéseket. Volt hideg, volt meleg. Volt vicces, volt sírós. Volt izgulós, volt nyugodt pillanat. Szinte az összes érzés előkerült. És mind, mind a mi javunkat szolgálta. Ez teljesen egyértelművé vált nekem. Bámulatos, ahogy meg tudod nyitni az embereket. Nagyon jó a közeledben lenni, és érezni azt a nyugodt, békés kisugárzást, amit nyújtasz.

V. Judit