• Facebook Black Round

© 2016 by Beata Parokai

Tel: +36 (30) 940 0913

"Az ember rájön, hogy amint megváltoztatja gondolatait a dolgokról és a többi emberről, a dolgok és az emberek megváltoznak vele szemben..."

Life Coaching

A coaching egy folyamat, egy önfejlesztő módszer, amelynek az a célja, hogy megfelelő irányba terelje a gondolatainkat, és azzal együtt az életünket.

Éld meg az álmaidat!

Önmagunk elé tükröt tartani és abba belenézni az egyik legkomolyabb kihívása az életünknek. Sokan ezt egyszer sem teszik meg az életük folyamán, vagy azért nem, mert nem ismerik fel annak szükségszerűségét, vagy azért nem, mert félnek szembenézni önmagukkal.
Játszmák, álarcok, szerepek mögé bújnak, leélik az életüket úgy, hogy nem a saját elvárásaiknak, hanem másoknak akarnak megfelelni. A problémák elől elfutnak, vagy úgy tesznek, mintha nem léteznének, esetleg elemzik azokat újra és újra hosszasan, mindig ugyanazokat a köröket futva, és harcolnak, a végtelenségig, ahelyett hogy beleállnának a problémába, hiszen minden probléma egy ajándék. Visszajelzés, amely (irány)változtatásra hív fel.

 

Te ne állj be a sorba! Légy hű a saját lelkedhez!

 

A te dolgod az, hogy megéld az álmaidat, mert azok segíthetnek át téged a nehézségeiden. A saját álmaid sosem fognak cserbenhagyni, mert te magad vagy az álmod, és te magad vagy az inspirációd is.

Útkereszteződéshez érkeztél?

 

Mindenkit érnek nehézségek, csalódások a munkája, a párkapcsolata, a mindennapi élete során. Sokszor ezek a nehéz élethelyzetek elbizonytalanítanak bennünket, nem értjük az üzenetet, amelyet közvetítenek számunkra. Érezzük, hogy útkereszteződéshez érkeztünk, de nem tudjuk, merre induljunk tovább.

 

Az életvezetési tanácsadás személyes beszélgetések sorozata, amelyek során megvizsgáljuk azt a problémát, azt a konfliktust, amely az elakadást okozza neked, és meghatározzuk a saját továbblépésed irányát és menetét.

Megnyugtató, támogató, biztonságot nyújtó hangulatban és környezetben tárjuk fel a téged foglalkoztató nehézségeket, kérdéseket. Te vagy a középpontban. Én figyelemmel hallgatlak, segítő kérdésekkel, visszajelzésekkel, új nézőpontok felvetésével támogatlak, erősítem az önbizalmadat és a hitedet abban, hogy képes vagy kapcsolódni a benned rejlő erőhöz, lehetőségekhez, értékekhez, és megtalálni önmagadban a választ a kérdéseidre, a megoldást a mindenkori dilemmádra, akár az emberi kapcsolataidban, akár a munkádban vagy az egészségedben.

Segítek neked abban, hogy felismerd önmagadban a helyes irányt. Nem kell hozzá más csak őszinteség, bátorság és hit önmagadban.

Első lépésként felajánlok neked egy

30 perces ingyenes telefonos konzultációt,

amelynek során személyes benyomást szerezhetsz rólam, és meg tudjuk beszélni, hogy miben és hogyan tudnék segíteni Neked

Ne félj az ismeretlentől!

 

A coaching ülések során nem a múltat elemezzük, hanem megnézzük, hogy hol tartasz most és hová szeretnél eljutni. Mindig a jövőre koncentrálunk. A megoldásokon dolgozunk. Meghatározzuk a célt, a cél felé vezető utat, amelyen aztán céltudatosan megyünk végig. Az emberek legnagyobb félelme az ismeretlen. Pedig éppen az ellenkezőjétől kellene félniük, attól, amit ismernek, mert kizárólag az zárja be, az korlátozza őket.

Nem ígérem, hogy a változás és a fejlődés nem jár majd fájdalommal és küzdelemmel, de azt igen, hogy az önmegvalósítás, az önazonosság felé vezető út végén örömteli, kiegyensúlyozott, harmonikus élet vár rád.

Nemcsak a szakmai tudásommal támogatlak ennek elérésében, hanem a saját tapasztalataimmal is, amelyeket az életem során átéltem, és amelyek jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy most a Te segítőd lehetek.

Kedves Beáta!
Nagyon vártam a találkozást, épp fuldokoltam a saját mocsaramban, reméltem Te leszel a szalmaszál.
Nem így lett, nem egy szalmaszálat kaptam Tőled, hanem észrevetetted velem, hogy egy virágos réten sétálok, csak sáros gumicsizmában, és nehéz minden léptem.
CSAK kérdeztél, sokszor nehezen megválaszolható dolgokat, nem egyszerű érzés amikor az embernek tükröt tartanak, de nagyon hatásos.

Hihetetlen finomsággal vezettél rá a hibáimra, a rossz hiedelmeimre, a hosszú évek óta hurcolt sérelmeimre. Mázsás terhektől szabadítottál meg!
Türelemmel, és szeretettel fordulsz mindenkihez, sokat tanultam a mások helyzetéből is. Nagyon sokat! Átalakult az értékrendem.
Ha azt a szeretet és türelmet, ami Belőled árad palackozni lehetne, és eljutna mindenkihez, nem lenne több baj itt a földön.
Kívánom, hogy minél több virágos rétet mutass még nagyon-nagyon sok embernek.
Köszönettel: Tünde

T. Tünde