• Facebook Black Round

© 2016 by Beata Parokai

Tel: +36 (30) 940 0913

"Az, hogy senki sem számít rá, hogy megteszed, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagy rá."

NE MENEKÜLJ, CSAK SZÍNEZD ÚJRA!

 

GYÓGYÍTSD MEG Az önBIZALMADAT!

Személyre szabott Life Coaching program

Bizonytalan vagy önmagadban, nem találod a helyed sem a munkádban, sem a párkapcsolatodban?

♦ Vesztesnek, sikertelennek érzed magad, megalázó, méltatlan helyzetekben nem tudsz kiállni önmagadért?

♦ Rendszerint utólag áll össze benned, hogy mit kellett volna tenned, hogyan és mit kellett volna reagálnod egy adott helyzetben?

♦ Gyakran megfordul a fejedben, hogy nem vagy elég jó, nem vagy elég értékes?

♦ Gyermekkorodra is úgy emlékszel, hogy képtelen voltál elhinni magadról, hogy valamit jól csináltál, nem pedig rosszul? Folyamatos megfelelési kényszerben éltél a szüleidnek?

♦ Világokat mozgatsz meg, ha szükséges, mégsem hiszel a saját erődben?

♦ A szorongásaid megbénítanak, a félelem tehetetlenné tesz?

♦ Azt érzed, hogy leginkább valaki más bőrébe bújnál, aki sikeresebb, felszabadultabb, boldogabb, mint Te?

 

Ha bármelyik kérdésre a válaszod „igen”, a „Ne menekülj, csak színezd újra!” önbizalom gyógyító coaching program Neked szól!

Tudom, mit érzel. Hidd el, én is veszítettem már el a talajt. Éreztem már, hogy nem vagyok fontos, nem vagyok elég jó és nem találtam a helyem.

Mindenkit érnek traumák, csalódások a munkája, a párkapcsolata, a mindennapi élete során. Ezek a nehéz élethelyzetek megbénítanak bennünket, és éppen azt a belső erőt és hitet veszítjük el általuk, amelyre a legnagyobb szükségünk van a talpra álláshoz.

A „Ne menekülj, csak színezd újra!” önbizalom gyógyító coaching program során ismét rálelsz majd a belső erőforrásaidra, a teremtő erődre, amellyel képes leszel újraszínezni az életed.

Mi fog történni veled?

♦ Megnézzük, hogy mi áll a pozitív gondolkodásod útjába.

Segítek, hogy tisztába kerülj önmagaddal, a képességeiddel és a határaiddal.

♦ Együtt feltárjuk az önkorlátozó hiedelmeidet, félelmeidet, szembenézel velük és megszelídíted azokat, hogy szorongás nélkül tudj élni a hétköznapokban.

♦ Lefaragjuk rólad mindazokat a kételyeket, bizonytalanságokat, negatív érzelmeket és téves meggyőződéseket, amelyek koloncként húznak le.

♦ Bárki vagy bármi is hitette el veled, hogy nem vagy elég jó, hogy csak akkor kaphatsz szeretetet, ha megfelelsz másoknak, meggyógyítjuk ezt az érzést benned.

♦ Megfogalmazod a céljaidat, meghatározod életed új iránytűjét.

♦ Feltérképezzük az erősségeidet, amelyekre támaszkodsz majd a céljaid megvalósítása felé vezető úton. Én fogom a kezed és támogatlak, hogy elérd azokat.

♦ Szeretetteljes, bátorító közeget biztosítok neked, és segítelek abban, hogy kitarts az új utadon és rövid időn belül elmondhasd magadról, hogy meggyógyítottad az önbizalmadat, és újra színpompás az életed.

Mit kapsz a program során?

 • 90 perces feltáró coaching + 5 x 60 perc EGÉSZség coaching ülést

 • E-mail támogatás és utánkövetés az ülések között

 • Sok jól célzott kérdést, amely elgondolkoztat, megmozgat, és amelyek hatására elkezded majd más szemszögből látni az életed.

 • Bátorságot, hogy szembe tudj nézni önmagaddal, a félelmeiddel, és el tudj indulni az önismeret útján.

 • Sokszor döbbenetet, és közben örömöt, felismerést, ráébredést.

 • Szilárd önértékelést, elfogadást, feltétel nélküli szeretetet önmagad iránt.

 • Magabiztosságot, ami nem egy olyan misztikum, ami csak néhány embernek adatik meg, a magabiztosság tanulható! Az önbizalomhiány a sikerek gátja!

 • Felszabadulást egy energetikailag blokkolt állapotból, megoldási stratégiát ahhoz, hogy újra álom életet élj.

 • EGÉSZségtudatosságot, belső békét, annak az egyensúlyi állapotnak az érzését, amely a legnehezebb körülmények között is megtart téged a világban, az EGÉSZben.

 • Megosztom veled az én saját megéléseimet, tapasztalataimat, élményeimet, amelyeket az önismeret útján szereztem, és közben fogom a kezed, hogy neked is sikerüljön.

 • Ajándékként egy numerológiai elemzést a születési számaidból arról, hogy mi az életfeladatod, miben vagy tehetséges, milyenek a karrier vagy a párkapcsolati esélyeid, és hogy milyen a személyiséged, a jellemed a számok szimbólumrendszere szerint.

 • És végül, de nem utolsó sorban nagyon sok szeretetet. ♥♥♥

Első lépésként felajánlok neked egy

30 perces ingyenes telefonos konzultációt,

amelynek során személyes benyomást szerezhetsz rólam, és meg tudjuk beszélni, hogy miben és hogyan tudnék segíteni Neked

A személyre szabott coaching program felépítése:

Első ingyenes konzultáció:  20-30 perces telefonos beszélgetés, amelynek során személyes benyomást szerezhetünk egymásról. Átbeszéljük a coaching folyamatát, hogy miben és hogyan tudnék én segíteni Neked, és eldöntheted, hogy belevágsz-e.

 

Első személyes coaching alkalom: egy 90 perces őszinte és szeretetteljes beszélgetés, amelynek során részletesen feltárjuk azt az életterületedet, ahol elakadásod történt, ahol megtört az egyensúly benned. Megfogalmazzuk azokat a változásokat és változtatásokat, amelyek szükségesek a gyógyulásodhoz, magabiztosságodhoz, és elindulunk együtt a Változás útján.♥

 

5 alkalommal 60 perces egyéni coaching ülés: hetente vagy kéthetente találkozunk, és lépésről lépésre haladunk a Változás útján. Megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb eszközöket és motivációt a változás megvalósításához, egyre közelebb fogsz kerülni önmagadhoz, a folyamat végére megérted majd a tested üzenetét és a lelked szavát, és elindulsz egy örömteli, harmonikus, EGÉSZséges élet felé, a legteljesebb önBIZALOMMAL és MAGABIZTOSSÁGGAL.

 

Helyszíne: 1112 Budapest, Neszmélyi út 66.

A 6 alkalmas személyre szabott coaching program díja:

62.000,- Ft, amely egy összegben fizetendő az első személyes találkozás alkalmával.

A coachingot megelőző előzetes konzultáció ingyenes!

Jelentkezés a személyre szabott coaching programra: