• Facebook Black Round

© 2016 by Beata Parokai

Tel: +36 (30) 940 0913

Please reload

Legutóbbi posztok

Miért integráltuk az egészségtudatosság programját a coaching oktatás keretrendszerébe?

07/09/2017

1/5
Please reload

Kiemelt posztok

2017. augusztus 31-én Nyílt Estet tartottunk

31/08/2017

2017. augusztus 31-én tartottuk első Nyílt Estünket.

 

Nagyon örültünk a szép számban megjelent érdeklődőknek. Külön köszönjük azoknak a türelmét és kitartását, akik kocsival érkeztek és szembenéztek azzal a kihívással, hogy a környező utcákban egy filmforgatás miatt szinte egyáltalán nem lehetett parkolni.

 

Azoknak pedig, akik feladni kényszerültek a próbálkozást a hatalmas dugó miatt, szeretettel felajánlok egy személyes beszélgetést bármikor az elkövetkező napokban a képzésről, az egészségtudatosságról, és mindarról, amiről az Esten is szó esett.Jelezzétek e-mailben vagy telefonon bátran, ha erre igény tartotok!office@perspektiva-coaching.hu vagy +36 (30) 9400913

 

Nagy élmény volt mindannyiunk számára csütörtök este megtapasztalni, hogy az egészségtudatosság sok embert megmozgat. Öröm volt érezni az érdeklődést és a nyitottságot a résztvevők részéről. Nagyon köszönjük!

 

Több kérdés felmerült az Est során a képzés keretrendszeréről, struktúrájáról, szemléletmódjáról. Tekintettel a kérdések és felvetések abszolút releváns mivoltára, úgy döntöttünk, hogy azokra külön posztokban részletesen visszatérünk az elkövetkező napokban, hogy valamennyi érdeklődő számára elérhetővé váljanak az információk.Kövessetek minket!

 

Hamarosan pedig megismételjük a Nyílt Estet is.

 

Addig is, bármilyen kérdés vagy kérés esetén szívesen fogadjuk az érdeklődéseteket, akár telefonon vagy e-mailben, akár személyes beszélgetés formájában is.

 

Szép hetet kívánok!

Beáta

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Kövess minket!
Please reload

Archívum
  • Facebook Basic Square